Eikenblad boomstamrand

Eikenblad boomstamrand

Eikenblad recht

geen

Prachtige rustieke eiken houten bladen. Met de grootste zorg op kwaliteit gesorteerd.

€ 450,00
Op voorraad
SKU
EIK1

Op zoek naar een rustiek eiken tafelblad? Trendyhout.com heeft prachtige modellen in het assortiment. Alle eiken houten bladen zijn met de grootste zorg op kwaliteit gesorteerd en direct uit voorraad te leveren. Zeker in combinatie met een mat zwart onderstel heeft u een zeer mooie en tijdloze tafel.

Beste kwaliteit eiken tafelbladen

Bij Trendyhout.com bent u verzekerd van producten van de beste kwaliteit. De eiken bladen zijn tijdloos en zeer stevig. Het is een sterke en harde soort hout, welke prima een stootje kan hebben. Dit maakt ze geschikt voor alle soorten gezinslevens. Het blad is netjes geschuurd en goed af te werken met een olie, verf of lak. Hiermee heeft u jaren plezier van de eikenhouten tafel.

Eet- en woonkamertafels voor iedereen
Trendyhout.com heeft verschillende modellen in het assortiment. Het eerste model is recht en strak afgewerkt. Het andere model heeft een boomstamrand, welke stuk voor stuk uniek zijn. Hierdoor bent u verzekerd van een unieke tafel. Ze zijn circa 100 centimeter breed en circa 4 centimeter dik. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse lengtes, variërend van 200 tot en met 300 centimeter. Hierdoor kunt u altijd het model kiezen dat het beste in uw woonruimte past.  Ze zijn geschikt voor grote gezinnen, maar ook wanneer u graag borrelt met vrienden en familie.

Combineren met zwarte tafelpoten

Onze zwarte onderstellen passen heel mooi bij de eiken bladen. Trendyhout.com heeft diverse stalen onderstellen in het assortiment. Onderstel Auva heeft twee poten die lichtelijk naar buiten lopen. In het midden is een stalen poot bevestigd. Onderstel Libra is te omschrijven als twee poten in een u-vorm. De onderste balk staat op de grond. Het kruisvormige onderstel heet Nebula. De poten hebben een poeder zwarte coating en zijn laser gesneden. De onderstellen zijn te koop per twee stuks. De onderstellen zijn heel mooi om te combineren met de eikenhouten bladen in onze collectie. Bestel nu bij Trendyhout.com.

Meer informatie
Dikte van het blad 4 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eikenblad recht